3xXL Oké, zullen we beginnen met het feit dat Jerome XL als 16 jarig mannetje luisterde naar Ouderkerk Kaffers tracks op zijn walkman? Dat dit 'm inspireerde om die fucking rap shit ook te gaan doen? En dat 3Man, toen Roodbaard, van de O.K was? Nou... ik denk.. nee! Even een sprong naar voren maken, waar Jerome al wat albums, clips en meer shit achter zijn naam heeft staan.

In de kelder van 5 elementz, de toenmalig kledingshop van Jason, werd de 1e Rauwe school editie gereorganiseerd door Jason en Casto. Na de Onderhondenshow kwamen deze twee mafkezen (die te lui zijn om deze biografie zelf te schrijven) elkaar tegen. Flink wat jaren verder (zucht), besluiten ze eindelijk iets nuttigs met hun tijd te doen. Hieruit onstaan collabs voor wat andere projecten zoals de WH4 demo. Jerome XL krijgt dan het plan om de Posse wakker te schudden en een Posse 6 album te droppen.

En verdomd, met wat hulp lukt dit rare plan ook nog en heeft 't zowaar een sneeuwbaleffect op ouwe crews en mc's.

Waaronder de Ouderkerk Kaffers, tegenwoordig bekend als: Alles is O.K. Ik sla wat stappen over, (want ben klaar met deze kut bio) maar het resultaat is dat de crew 3xXL is ontstaan. Met de track Blah op Posse 6 vormen 3Man en XL de namen samen en bla bla you know the rest!

Kortom na wat gebakkelei tussen de 2 ego's mc 3Man en JeromeXL hadden ze uiteindelijk zoiets van "We kunnen nee denken, maar waarom dan? Zeg gewoon ja!"

Aldus...voor menig mens.... 3xXL... jawel!